Mancare de mazare

Mancare de mazare

Ingrediente Mancare de mazare

500 gr  mazare, 500 ml apa, 1 ceapa , 1 ardei gras, 1 morcov, 50 ml ulei, 100 ml bulion, 1 legatura de marar, sare si piper dupa gust.



Preparare Mancare de mazare

Ceapa, ardeiul si morcovul se spala si se curata (ceapa o tocam marunt, morcovul , ardeiul se taie cubulete).

Ceapa se pune la calit in ulei incins, dupa care se adauga  ardeiul si morcovul.

Se adauga mazarea, bulionul, sarea, piperul si  apa. Se acopera cratita si se lasa la fiert cca 15 -20 min. Pe timpul fierberii se verifica si se amesteca.

Dupa ce legumele au fiert, adaugam mararul tocat marunt  si se ia cratita de pe foc.

Mancarea de mazare  se poate servi atat calda, cat si rece.

Pofta Buna!



Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.