Iahnie de cartofi

Iahnie de cartofi
Ingrediente:

1 kg cartofi, 2 buc ceapa, 4 linguri ulei, 4 rosii (pulpa), 1 ardei gogosar, 1 morcov, 1 legatura marar, 1 foaie de dafin, sare si piper dupa gust.

Timp preparare

30 minute

Nr. portii

5

5/5 - (34 votes)

Iahnie de cartofi, o bunatate de mancare. Reteta Iahnie de cartofi este simpla si ideala pentru masa de pranz.

Ceapa, morcovii si ardeiul (taiate marunt ) se calesc in ulei,  cca 8 minute.

Adaugam cartofii taiati cuburi si 300 ml apa calda.

Dupa 5 minute adaugam pulpa de rosii, foaia de dafin si lasam sa fiarba la foc mic.

Cand legumele si cartofii au fiert,  adaugam sare, piper dupa gust si  mararul  taiat marunt.

Pofta buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *