Iahnie de cartofi

Iahnie de cartofi
5/5 - (7 votes)

Ingrediente Iahnie de cartofi

1 kg cartofi, 2 buc ceapa, 4 linguri ulei, 4 rosii (pulpa), 1 ardei gogosar, 1 morcov, 1 legatura marar, 1 foaie de dafin, sare si piper dupa gust.




Mod de preparare Iahnie de cartofi

  • Ceapa, morcovii si ardeiul (taiate marunt ) se calesc in ulei incins cca 8 min.
  • Adaugam cartofii taiati cuburi si 250-300 ml apa calda. Dupa 5 minute adaugam pulpa de rosii, foaia de dafin si se lasa sa fiarba la foc mic.
  • Cand legumele si cartofii au fiert adaugam sare ,  piper dupa gust si  mararul  taiat marunt.

Pofta buna!




Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.