Smantana de post

Smantana de post
Ingrediente:

30 gr arahide crude, 60 gr orez, 1 lingura zeama de lamaie, 100 ml apa, sare dupa gust.

Timp preparare

20 minute

Nr. portii

1 bol

5/5 - (29 votes)

Smantana de post, o reteta simpla si rapida. Reteta  este ideala pentru salate sau preparate cu legume.

Punem arahidele in apa caduta pentru 2 ore.

Orezul se fierbe. Dupa fierbere, orezul se lasa deoparte pana se raceste.

In vasul unui blender punem orezul fiert, arahidele hidratate, sare, zeama de lamaie.

Mixam 5 minute si verificam consistenta.

Daca doriti o smantana de post mai fina, mixati mai mult.

Se pune intr-un recipient si se pastreaza la rece , maxim 2 zile.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *