Fursecuri cu crema de ciocolata – Paleuri, desert delicios pentru mese festive. Reteta Fursecuri cu crema de ciocolata – Paleuri este explicata pas cu pas si garanteaza reusita.
Crema de ciocolata- vezi preparare aici.
Untul (la temperatura camerei) se mixeaza cu zaharul farin .
Adaugam ouale,unul cate unul , si mixam pana obtinem o compozitie omogena.
Adaugam vanilia si faina amestecata cu praful de copt.
Avem nevoie de un pos cu dui (varf rotund) in care punem compozitia, iar intr-o tava tapetata cu hartie de copt turnam compozitia sub forma de buline, cu distanta mica intre ele.
Se introduce tava in cuptorul incalzit la 180C si coacem fursecurile pentru 10 minute.
Cand baza devine aurie, fursecurile sunt gata.
Dupa racire , umplem fursecurile cu crema , 1 cu 1 , le glazuram cu ciocolata topita si se introduc la frigider pentru 1-2 ore.
Sfat – in crema de ciocolata puteti adauga si nuca.
Pofta Buna!