Pateuri cu branza, cascaval si marar

Pateuri cu branza, cascaval si marar
Ingrediente:

400 gr foietaj.

Umplutura: 80 gr gris, 100 gr branza telemea, 50 gr cascaval , 2 galbenusuri, 1 praf piper, 3 fire de marar.

Decor - 1 galbenus, mac.

Timp preparare

30 minute

5/5 - (26 votes)

Pateuri cu branza, cascaval si marar, o reteta simpla si delicioasa. Reteta este nelipsita de la mesele in familie.

Fierbem grisul in 150 ml apa. Dupa fierbere, grisul se pune la racit.

Razuim branza si cascavalul, adaugam  peste gris,  galbenusurile si amestecam.

Adaugam mararul tocat marunt, piper dupa gust si amestecam.

Foaia de foietaj se intinde putin si se imparte in 12 patrate.

Pe fiecare patrat de aluat asezam o lingura de umplutura, intr-o parte. Vezi foto.

Pliem aluatul si lipim marginile prin apasare cu furculita. Vezi foto.

Asezam pateurile in tava tapetata cu hartie de copt , le ungem cu galbenus si presaram mac.

Coacem pateurile la 200C,  pana devin aurii.

Pateurile se servesc imediat.

Pateuri cu branza si marar

Pateuri cu branza, cascaval si marar in sectiune.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *