Acasa / Retete culinare / Crema de ciocolata

Crema de ciocolata

O crema fina, aromata , ideala pentru umplerea blaturilor, foilor de rulada si decor.

Ingrediente

2 oua, 150 ml lapte, 150 gr ciocolata, 250 gr unt  gras , 10 ml esenta de rom, 150 gr zahar, 10 gr zahar vanilat.

Preparare

  1. Intr-un bol amestecam bine ouale, zaharul, laptele si  ciocolata .
  2. Se pune pe baie de abur  si amestecam continuu .
  3. Cand compozitia  s-a ingrosat , se ia de pe foc si se pune la rece.
  4. Untul la temperatura camerei se omogenizeaza cu zaharul vanilat , crema racita si esenta de rom.
  5.  Mixam pana obinem o compozitie cremoasa.
 
Rate this post
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Salam de biscuitiSalam de biscuiti Ingrediente 300 gr biscuiti cu unt , 100 gr ciocolata alba , 50 gr unt, 50  gr zahar, 50 gr stafide, 50 gr […]
  • Salata de BoeufSalata de Boeuf Cea mai buna salata de legume cu maioneza! Ideala pentru formarea aperitivelor si nelipsita de la mesele in […]
  • Mere coapte cu gem si alune de padureMere coapte cu gem si alune de padure Ingrediente - Mere coapte cu gem si alune de padure 3 mere rosii, potrivite ca marime, gem de prune, […]
  • Blat de tort cu cacaoBlat de tort cu cacao Blat pufos cu cacao , ideal pentru tortul cu ciocolata ! Ingrediente Blat de tort cu cacao - 1 bucata/ Timp […]
  • Reteta clatite pufoaseReteta clatite pufoase Cum sa prepari clatite pufoase dupa o reteta simpla de clatite. Cel mai rapid desert, preferat deopotrivă de […]
  • Sarmale in foi de varza murataSarmale in foi de varza murata Sarmale in foi de varza murata , nelipisite la mesele de sarbatori ! Sunt extrem de gustoase alaturi de […]



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress