Acasa / Retete culinare / Crema de ciocolata

Crema de ciocolata

O crema fina, aromata , ideala pentru umplerea blaturilor, foilor de rulada si decor.

Ingrediente

2 oua, 150 ml lapte, 150 gr ciocolata, 250 gr unt  gras , 10 ml esenta de rom, 150 gr zahar, 10 gr zahar vanilat.




 

Preparare

  1. Intr-un bol amestecam bine ouale, zaharul, laptele si  ciocolata .
  2. Se pune pe baie de abur  si amestecam continuu .
  3. Cand compozitia  s-a ingrosat , se ia de pe foc si se pune la rece.
  4. Untul la temperatura camerei se omogenizeaza cu zaharul vanilat , crema racita si esenta de rom.
  5.  Mixam pana obinem o compozitie cremoasa.
 
5 (100%) 2 voturi
Voteaza

Vezi si alte retete delicioase

  • Blat de tort cu cacaoBlat de tort cu cacao Blat pufos cu cacao , ideal pentru tortul cu ciocolata ! Ingrediente Blat de tort cu cacao - 1 bucata/ Timp […]
  • Reteta clatite pufoaseReteta clatite pufoase Cum sa prepari clatite pufoase dupa o reteta simpla de clatite. Cel mai rapid desert, preferat deopotrivă de […]
  • Crema de vanilieCrema de vanilie Reteta Crema de vanilie este  cea mai cunoscuta si apreciata de catre gospodine . Este fina si aromata , […]
  • Maioneza rapida de postMaioneza rapida de post Maioneza perfecta de post , rapida , gustoasa si ieftina. Ingrediente 1 portie  / Timp de preparare - 2 […]
  • Sodou de vanilie (sos de vanilie)Sodou de vanilie (sos de vanilie) Ingrediente 4 oua, 100 gr zahar, 1/2 l lapte, 4 plicuri zahar vanilat. Decor: frisca Mod de […]
  • Budinca de ciocolataBudinca de ciocolata Ingrediente 1 l lapte, 150 gr faina, 4 oua, 50 gr ciocolata, 30 gr cacao de calitate, 150 gr zahar, 2 […]

kalapod.net%20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress