Ficat de curcan la cuptor, o reteta rapida si foarte gustoasa. Insotit de garnitura si salata, preparatul Ficat de curcan la cuptor se prepara usor si este nelipsit de la mesele in familie.
Punem intr-o cratita 1 l apa la fiert.
Curatam ficatul si il transferam in apa clocotita pentru 3 minute.
Scurgem apa, il spalam si il aseazam intr-o tava termorezistenta.
Adaugam ceapa rosie taiata fasii, usturoiul feliat, boia, ulei, sare si piper.
Amestecam totul si acoperim vasul cu folie alimentara.
Lasam deoparte, 10 minute.
Indepartam folia si punem tava in cuptorul preincalzit la 180C/ 40 minute.
In timpul coacerii intoarcem ficateii de trei ori, pana se rumenesc uniform.
Se servesc imediat, cu pilaf si salata de varza cu morcov.
Pofta Buna! Descopera si colectia Retete de mancare!