O salata rapida si satioasa, aceasta salata pe baza de spanac, ciuperci si ou este ideala pentru serile in care nu ai timp sa stai prea mult prin bucatarie. Se prepara rapid si asigura un aport echilibrat de vitamine, minerale, proteine si carbohidrati. Salata de spanac cu ciuperci si ou.
Pentru un plus de gust, pe deasupra mai poti presara si parmezan ras si patrunjel proaspat tocat. De asemenea, poti folosi si oua de prepelita, care sunt cunoscute pentru calitatile lor nutritive. Aceasta salata poate fi consumata si de cei care sunt la dieta sau isi doresc sa aiba o alimentatie mai sanatoasa, bogata in alimente naturale.
Spanacul se spala bine, ceapa se taie rondele, iar ciupercile felii.
Intr-o tigaie punem 1 lingura de ulei si ciupercile, le calim pentru 5 minute, amestecand periodic.
Le lasam sa se racesca si apoi formam salata.
Peste spanacul rupt in bucati, adaugam ciupercile, ceapa , o jumatate de ou si patrunjelul taiat marunt.
Adaugam 1 lingurita de ulei, sare , piper dupa gust si amestecam.
Pofta Buna!