Escalop de porc

Escalop de porc
Ingrediente:

10  felii cotlet porc , 80 ml ulei , 100 gr faina, 1 lingura boia de ardei dulce, 100 ml vin alb,  cimbru uscat, sare si piper dupa gust.

Timp preparare

40 minute

Nr. portii

5

4.9/5 - (36 votes)

Escalop de porc, o reteta ideala pentru masa de pranz. Carne frageda si sos delicios, reteta de escalop se serveste cu piure de cartofi, cartofi natur sau orez.

Cotletele de porc se bat usor cu ciocanul pentru carne.

Se trec prin faina,  apoi se prajesc pe ambele parti  pana devin aurii.

Cotletele prajite  se  scot intr-un bol,  iar in grasimea  ramasa adaugam restul de faina .

Amestecam,  adaugam vinul, cotletele , boia de ardei dulce , sare si piper dupa gust.

Fierbem  20-25 minute, la foc mic. Daca sosul scade prea mult, adaugam  apa fierbinte.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *