Gasca cu masline

Gasca cu masline
5/5 - (2 votes)

Ingrediente Gasca cu masline

1 piept de gasca, 200 gr masline, 5 felii de lamaie ,  100 ml ulei, 100 ml vin, 2 buc ceapa, 1 foaie de dafin,  1/2 lingura faina, 100 gr sos de rosii cu ardei  , sare si piper, dupa gust, patrunjel verde.




Mod de preparare Gasca cu masline

Pieptul de gasca se taie felii si presara cu sare si piper.

Feliile de piept se prajesc  in ulei incins ,  apoi se scot intr-un vas.

In grasimea ramasa  calim  ceapa taiata fasii,  adaugam  faina,  sosul de rosii cu ardei   si  100 ml apa  calduta.

Carnea prajita se adauga in sos  si se lasa la fiert , la foc mic, pana se patrunde usor cu furculita.

Adaugam maslinele , foaia de dafin , feliile de lamaie,  sare si piper dupa gust.

Adaugam  vinul si mai fierbem  inca 5 minute. La final  adaugam  patrunjel proaspat maruntit.

Pofta Buna!




Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.