Ciorba de vara

Ingrediente:

1 ceapa, 1 morcov, 1 sfert de varza mica, 1 ardei gras,  2 cartofi, 100 gr fasole verde, 5 rosii decojite,  1 legatura patrunjel, 50 ml ulei, sare si piper dupa gust.

Timp preparare

50 minute

Nr. portii

6

5/5 - (17 votes)

Ciorba de vara, o explozie de vitamine si bunatate. Reteta Ciorba de vara este foarte simpla, rapida si foarte gustoasa.

Spalam si curatam legumele.

Ceapa se taie marunt.  Ardeiul, morcovii,  cartofii si telina se taie cubulete. Varza se taie fasii fine.

Uleiul se pune la incins intr-o oala  si  adaugam ceapa, telina, ardeiul , varza,  morcovul.

Se calesc cca 5 minute si  adaugam  2 l apa fierbinte.

Se lasa sa fiarba cca 5 minute, adaugam fasolea verde si rosile . Se continua fierberea,  iar cand legumele sunt aproape fierte adaugam cartofii taiati cuburi.

Se mai lasa sa mai fiarba cca 10 min , adaugam  patrunjelul taiat marunt  si se potriveste de sare, piper .

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *