Descopera bunatatea retetei ciorba radauteana, un deliciu traditional din Moldova. Ciorba radauteana , un preparat gustos cu carne de pui, legume delicioase, smantana proaspata si ardei iuti. Incanta pe cei dragi cu un preparate pregatite in bucataria de acasa. Va recomand sa testati si Ciorba de pipote si inimi de pasare.
Curatam legumele, le spalam si le lasam deoparte.
Punem carnea de pui intr-o oala.
Adaugam 2 l de apa rece, 1/2 lingurita de sare si asezam la foc mediu.Se indeparteaza spuma formata si continuam fierberea 30 minute, foc potrivit.
Adaugam legumele intregi, foaia de dafin si continuam fierberea inca 30 de minute.
Dupa fierbere scoatem legumele si carnea.
Taiem legumele in cubulete, iar carnea o dezosam si o portionam in bucati potrivite.
Mixam galbenusurile cu smantana, adaugam usturoiul pisat si amestecam pana obtinem o compozitie omogena.
Adaugam legumele si carnea in supa. Potrivim de sare si piper.
Turnam compozitia de smantana in ciorba fierbinte si amestecam usor.
Servim ciorba cu patrunjel maruntit si ardei iuti.
Sa aveti pofta!