Ciorba de pipote si inimi de pasare

Ciorba de pipote si inimi de pasare
Ingrediente:

650 gr pipote si inimioare, 1/2 pastarnac, 1 ardei gras, 2 buc ceapa, 1 morcov, 4 linguri ulei, 1,8 l apa fierbinte, sare si piper dupa gust, 2 cartofi, 1 legatura patrunjel, 100 gr smantana, 2 galbenusuri.

Timp preparare

1 ora

Nr. portii

4

5/5 - (48 votes)

Ciorba de pipote si inimioare este un preparat delicios si satios, indragit in special de catre iubitorii de mancare traditionala romaneasca. Ciorba de pipote si inimi de pasare  poate fi preparata intr-un mod simplu si rapid, cu ingrediente la indemana, si poate fi servita cu paine proaspata sau ardei iute.

Punem inimioarele si pipotele intr-o cratita cu  apa fierbinte.
Le oparim pentru 1 minut si indepartam apa.


Punem uleiul la incins,  intr-o oala,  si adaugam legumele taiate cubulete.
Adaugam 1 lingurita de sare si calim legumele pentru 3 minute.
Adaugam pipotele si inimile si continuam calirea pentru 5 minute.
Adaugam apa fierbinte (1,8l). Fierbem ciorba la foc mic -mediu.
Cand pipotele si inimile au fiert  adaugam cartofii taiati cubulete.
Continuam fierberea pana cand cartofii sunt fierti.


Adaugam  smantana amestecata cu galbenusuri, piper si sare dupa gust.

Adaugam  patrunjel taiat marunt si servim.

Pofta Buna!

 

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *