Ciorba de pipote si inimioare este un preparat delicios si satios, indragit in special de catre iubitorii de mancare traditionala romaneasca. Ciorba de pipote si inimi de pasare poate fi preparata intr-un mod simplu si rapid, cu ingrediente la indemana, si poate fi servita cu paine proaspata sau ardei iute.
Punem inimioarele si pipotele intr-o cratita cu apa fierbinte.
Le oparim pentru 1 minut si indepartam apa.
Punem uleiul la incins, intr-o oala, si adaugam legumele taiate cubulete.
Adaugam 1 lingurita de sare si calim legumele pentru 3 minute.Adaugam pipotele si inimile si continuam calirea pentru 5 minute.
Adaugam apa fierbinte (1,8l). Fierbem ciorba la foc mic -mediu.
Cand pipotele si inimile au fiert adaugam cartofii taiati cubulete.
Continuam fierberea pana cand cartofii sunt fierti.

Adaugam patrunjel taiat marunt si servim.
Pofta Buna!