Bucatarie internationala

28 noiembrie 2010
Bulgarasi cu nuca

Bulgarasi cu nuca

Ingrediente 300 gr Pandispan, coaja de lamaie rasa, 50 gr unt, vanilie, 100 gr biscuiti , nuca macinata. Preparare Punem intr-un bol  pandispanul rupt in bucati potrivite, biscuitii maruntiti, coaja […]
13 aprilie 2010
Pilaf de orez cu morcov

Pilaf de orez cu morcov

Ingrediente Pilaf de orez cu morcov 1 cana orez bob rotund 4 cani apa calda 2 bucati morcov 1bucata ceapa dupa gust sare si piper 3 linguri ulei 1/2 legatura […]
9 februarie 2010
Fursecuri cu visine

Fursecuri cu visine

Ingrediente 250 gr  unt, 200 gr zahar farin, 4 galbenusuri, 1 zahar vanilat, 1 lingura coaja de lamaie rasa, 400 gr faina. Decor – 50 gr ciocolata, visine fara samburi. […]
6 decembrie 2009
Paste cu sos de rosii

Paste cu sos de rosii

Ingrediente Paste cu sos de rosii 250 gr paste 400 ml pulpa de rosii 2 catei usturoi 2 linguri ulei 1 bucata ceapa rosie 1 bucata ardei gogosar 50 ml […]
4 octombrie 2009
Salata de vinete cu ardei copt pentru iarna

Salata de vinete cu ardei copt pentru iarna

Ingrediente 5 kg vinete, 5 kg ardei, 150 gr zahar, 200 ml ulei, 200 ml otet, sare, 3 foi de dafin. Preparare Ardeiul se coace, se curata, se spala de […]
5 septembrie 2009

Galuste (gomboti) cu prune

Ingrediente 16 buc 16  prune , 50 gr zahar, 1 lingurita de  scortisoara pentru umplut. Aluat: 5 cartofi potriviti , 1 ou, 150 gr faina , 1 plic zahar vanilat, […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
×

Dă un LIKE pe Facebook