Tocanita de ciuperci cu rosii

Tocanita de ciuperci cu rosii
Ingrediente:

500 gr ciuperci proaspete, 1 ceapa, 50 ml ulei, 5 rosii (decojite), 5  linguri bulion,  sare si piper dupa gust, 1/2 legatura patrunjel proaspat.

Timp preparare

40 minute

Nr. portii

3

4.8/5 - (12 votes)

Tocanita de ciuperci cu rosii, o mancare delicioasa intr-o zi de post. Reteta Tocanita de ciuperci cu rosii este simpla si foarte gustoasa.

Spalam ciupercile  si le taiem  pe jumatate. Ceapa se taie marunt.

Intr-o tigaie punem  uleiul la incins, adaugam ciupercile si le lasam la calit.

Amestecam periodic pentru 5 minute.

Adaugam bulionul , ceapa  si rosiile.  Se acopera tigaia cu un capac si se lasa  sa fiarba la foc mic, cca 25 minute.

Cand tocanita este gata adaugam  sare si piper dupa gust.

Tocanita  se serveste cu  patrunjel verde maruntit.

Vezi si alte Retete cu Ciuperci

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *