Terci de ovaz

Terci de ovaz
Ingrediente:

50 gr fulgi de ovaz, 300 ml lapte , 1 praf de sare, 1 varf lingurita de scortisoara macinata, 1 lingurita cu miere, fructe de sezon - afine, mure, zmeura.

Timp preparare

5 minute

Nr. portii

1

5/5 - (27 votes)

Terci  de ovaz,  un preparat sanatos si hranitor. De consistenta cremoasa si gust delicat, terciul de ovaz cu fructe este reteta perfecta pentru micul dejun. Terci de ovaz,  doza de nutrientii necesari pentru a incepe ziua in forta.

Punem laptele la fiert intr-o craticioara.

Adaugam un praf de sare si dupa primul clocot adaugam fulgii de ovaz.

Amestecam 1 minut si inchidem focul.

Compozitia se transfera intr-un bol si se lasa la racit, cca 10 minute.

Adaugam scortisoara,  mierea si amestecam.

Servim cu fructe de sezon – afine, mure, zmeura.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *