Ingrediente – Supa de vita cu fidea
1 kg rasol de vita sau carne cu os , 2 bucati ceapa, 1 morcov ,1 pastarnac, 1/2 telina radacina, 3 rondele de fidea, 1 legatura de patrunjel verde, sare si piper dupa gust.
Mod de preparare – Supa de vita cu fidea
- Punem carnea la fiert intr-o oala cu apa rece ( cca 4 l ) si se spumeaza de cate ori este nevoie.
- Curatam legumele si le spalam.
- Cand carnea este pe jumatate fiarta adaugam legumele intregi si continuam fiarberea.
- Continuam fierberea pana se desprinde carnea de pe oase.
- Supa obtinuta se strecoara si se pune din nou la fiert impreuna cu rondelele de fidea.
- Adaugam sare si piper dupa gust, adaugam rondele de morcov , cubulete de telina si bucati potrivite de carne fiarta.
- Se presara patrunjel verde taiat marunt si se serveste imediat.
Pofta Buna!