Supa de vita cu fidea

Supa de vita cu fidea
Ingrediente:

1 kg  rasol  de vita sau carne cu os ,  2 bucati ceapa, 1 morcov ,1 pastarnac, 1/2 telina radacina, 3 rondele de fidea, 1 legatura de patrunjel verde, sare si piper dupa gust.

Timp preparare

1 ora si 30 de minute

Nr. portii

5

5/5 - (35 votes)

Supa de vita cu fidea este un preparat hranitor , nelipsit din meniu pentru masa de pranz. Reteta Supa de vita cu fidea se preparara usor si cu ingrediente la indemana.

Punem  carnea la fiert,   intr-o  oala cu apa rece ( cca 4 l ),  si se spumeaza  de cate ori este nevoie.

Curatam legumele  si le spalam.

Cand carnea este pe jumatate fiarta adaugam  legumele intregi  si continuam  fiarberea.

Continuam fierberea  pana ce carnea este bine fiarta.

Supa  se strecoara si se pune, din nou,  la fiert,  impreuna cu rondelele de fidea.

Adaugam sare si piper dupa gust,   adaugam  rondele de morcov , cubulete de telina si bucati potrivite de carne fiarta.

Se presara  patrunjel verde maruntit  si se serveste imediat.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *