Snitele de ciuperci pleurotus, un preparat delicios si hranitor, in varianta de post. Ciupercile pleutorus au o consistenta asemanatoare carnii, sunt gustoase si se prepara rapid. Snitele de ciuperci pleurotus, ideale in realizarea platourilor cu aperitive de post.
Spalam ciupercile, indepartam coditele si le punem intr-o sita.
Dupa ce apa s-a scurs bine, le asezam intr-un vas.
Le preseram cu sare, usturoi pisat si le stropim cu putin ulei.
Le amestecam usor si le lasam deoparte, 30 minute.
Preparam o compozitie de pane, din: faina, sare, apa, vegeta naturala, piper.
Trecem fiecare ciuperca prin faina si apoi prin compozitia de pane.
Prajim snitelele in ulei incins, pe ambele parti.
Le scoatem pe servet absorbat , cateva minute, si le transferam pe un platou.
Se servesc cu mujdei.
Pofta buna!