Saleuri cu mac

Saleuri cu mac
Ingrediente:

400 gr  aluat foietaj congelat, 1 ou,  sare dupa gust, mac.

Timp preparare

30 minute

Nr. portii

1 platou

4.9/5 - (17 votes)

Saleuri cu mac in varianta rapida. Reteta Saleuri cu mac se prepara usor si  este ideala pentru mese festive.

Aluatul se decongeleaza la temperatura camerei.

Oul se mixeaza impreuna cu sare.

Aluatul se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se unge pe toata  suprafata cu  ou batut.

Cu un cutit ascutit,  incalzit se taie aluatul in fasii.

Saleuri cu macPresaram cu mac   toata suprafata si  introducem  rapid  tava in cuptorul preincalzit la 220 C.

Se coc  pana isi dubleaza volumul  si se rumenesc.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *