Salata de ciuperci cu rosii

Salata de ciuperci cu rosii
5/5 - (8 votes)

Ingrediente 

500 gr ciuperci proaspete  pleurotus, 3 rosii, 1/2  capatana de usturoi, zeama de 1/2 lamaie, 2 lingurite ulei, sare si piper dupa gust, 1/2 legatura patrunjel proaspat.




Preparare 

Ciupercile se spala cu grija si se pun pe un servet de bucatarie . Ciupercile se frig , pe ambele parti, pe gratarul incis si uns.

Usturoiul se zdrobeste. Rosiile se spala, se inlatura semintele si apoi le taiem cubulete.

Patrunjelul se spala bine si se taie marunt.

Punem intr-un bol : zeama de lamaie, usturoiul, uleiul, sare si piper dupa gust, patrunjelul proaspat.

Amestecam si adaugam rosiile.

Ciupercile , taiate fasii,  se pun pe un platou , iar deasupra se aseaza sosul format mai sus.

Pofta Buna!




Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.