Rosii umplute cu salata de icre

Rosii umplute cu salata de icre
Ingrediente:

50 gr icre de crap, 100 ml ulei, 1 lingurita  zeama de lamaie, 1/4 ceapa  razuita,  rosii cherry.

Timp preparare

15 minute

Nr. portii

1 platou

5/5 - (74 votes)

Fiecare gospodina isi doreste ca in perioada sarbatorilor sa isi incante familia cu preparate din cele mai gustoase si variate. La loc de cinste se regasesc aperitivele, iar printre acestea rosiile umplute cu salata de icre se bucura de o mare popularitate.

In plus, rosiile umplute cu salata de icre arata foarte bine pe platourile festive si se pot pregati cu 1-2 zile in avans.

Mixam icrele cu cateva picaturi de ulei.

Adaugam zeama de lamaie si ulei, putin cate putin, mixand continuu , ca la maioneza.

Compozitia va creste si va deveni untoasa.

Adaugam ceapa  si mai mixam 1 minut.

Taiem rosiile  in zig-zag , indepartam semintele si le umplem cu salata de icre.

Le pastram la rece.

Pofta Buna!

Salvează

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *