Pasta de peste

Ingrediente:

1 conserva Eva - ton in ulei de masline  (160 gr) , 1/2 ceapa rosie medie , 80 gr unt ( la temperatura camerei), 2 fire patrunjel verde, 1/2 lingurita zeama de lamaie, sare si piper dupa gust.

Timp preparare

15 minute

Nr. portii

1

4.9/5 - (24 votes)

Pasta de peste  este un aperitiv extrem de gustos si nelipsit de la mesele festive. Pentru acesta reteta am ales  conserva Eva Ton bucati in ulei  de masline . Bucati suculente de ton in ulei de masline , o bunatate!

Pasta de peste

Scurgem uleiul  din conserva si maruntim bucatile de ton.

Adaugam ceapa rosie taiata marunt, untul, patrunjelul taiat marunt, zeama de lamaie , sare si piper dupa gust.

Mixam pana obtinem o compozitie omogena.

Se serveste  cu paine prajita.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *