Peste cu ou si usturoi reteta de la bunica
Astazi redescoperim o reteta simpla, dar atat de gustoasa, asa cum il pregatea bunica in serile de vara, cand totul mirosea a bunatati.

Inspiratie pentru meniul tau
Daca iti place sa pregatesti bunatati, iata cateva retete din care sa te inspri:
Peste prajit cu malai, reteta simpla
Cum preparam Peste cu ou si usturoi reteta de la bunica
Incepem prin a lasa pestele la dezghetat complet.
Apoi il curatam cu rabdare – indepartam intestinele si coloana vertebrala.
Il saram si il lasam deoparte 10 minute.
Batem ouale, intr-un bol, cu praful de usturoi, sare si piper dupa gust.
In alta farfurie punem faina. Trecem fiecare bucata de peste prin faina, apoi prin ou batut, si le asezam cu grija in tigaia cu ulei incins.
Le prajim pe ambele parti, pana devin aurii si crocante.
Le scoatem pe un servet absorbant, apoi le asezam pe platou si le servim cu felii de lamaie.
Nimic complicat, dar gustul este de milioane.
Bucatelele ies fragede, usor crocante si cu un parfum discret de usturoi.
O reteta pe care o vom repeta mereu, pentru ca gustul ei nu se uita. Pofta buna!













