Pasta de fasole cu ardei copt – deliciu maxim
Astazi pregatim o pasta de fasole cu ardei copt, cremoasa si plina de savoare. Este una dintre acele retete rapide, la indemana oricui, dar cu un gust atat de bun incat iti vine sa o prepari ori de cate ori vrei ceva usor si satios. O putem servi pe paine prajita, pe lipii sau chiar ca garnitura langa legume proaspete.
Inspiratie pentru meniul tau
Daca iti place sa pregatesti bunatati, iata cateva retete din care sa te inspiri:
Pate de fasole rosie reteta simpla si foarte gustoasa
Chiftele de post cu fasole rosie
Ingrediente pentru reteta
300 gr fasole alba fiarta, 2 ardei kapia copti, 3 catei de usturoi, 4 linguri de ulei de masline, sare si piper dupa gust.
Cum preparam Pasta de fasole cu ardei copt
Mai intai pregatim ingredientele: avem la indemana fasolea fiarta, ardeii copti, usturoiul si uleiul.
Punem fasolea, ardeii copti, curatati bine de coaja si seminte, in blender sau robot de bucatarie.
Adaugam usturoiul, turnam uleiul si condimentam cu sare si piper dupa gust.
Mixam pana obtinem o pasta fina si cremoasa.
O servim pe felii de paine prajita, pe lipii sau ca aperitiv langa legume proaspete.
Sa aveti pofta!