Budinca cu ciuperci

Budinca cu ciuperci
4/5 - (3 votes)

Ingrediente – Budinca cu ciuperci

400 gr ciuperci proaspete, 40 ml ulei , 2 cepe, 3 felii de paine, 100 gr cascaval, 4 oua,  sare si piper dupa gust, 1 legatura de marar proaspat.




Mod de preparare

  1. Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei timp de 2-3 minute.
  2. Adaugam ciupercile taiate felii, amestecam si continuam calirea inca 5 minute.
  3. Albusurile se bat spuma. Intr-un bol  adaugam galbenusurile, ceapa si ciupercile calite, feliile de paine taiate cubulete, 50 gr cascaval ras , mararul tocat marunt, sare si piper dupa gust.
  4. Se adauga albusurile si amestecam usor pana se incorporeaza.
  5. Turnam compozitia intr-o tava tapetata  cu hartie de copt ( 20×20 cm).
  6. Presaram  cascavalul  ras (50 gr) si  introducem  budinca la cuptor, temperatura  180-200°C/ 30 minute.
  7. Se serveste calda sau rece,  cu salata de rosii proaspete.

Pofta Buna!




Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

2 thoughts on “Budinca cu ciuperci”

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.