4.9/5 - (27 votes)
Budinca cu ciuperci, un aperitiv delicios si hranitor. Reteta Budinca cu ciuperci este simpla si rapida.
Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei, timp de 2-3 minute.
Adaugam ciupercile taiate felii, amestecam si continuam calirea inca 5 minute.
Albusurile se bat spuma.
Intr-un bol adaugam galbenusurile, ceapa si ciupercile calite, feliile de paine taiate cubulete, 50 gr cascaval ras , mararul tocat marunt, sare si piper dupa gust.
Se adauga albusurile si amestecam usor pana se incorporeaza.
Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt ( 20×20 cm).
Presaram cascavalul ras (50 gr) si introducem budinca la cuptor, temperatura 180-200°C/ 30 minute.
Se serveste calda sau rece, cu salata de rosii proaspete.
Pofta Buna!
2 thoughts on “Budinca cu ciuperci”
excelenta reteta! Chiar ma gandeam ce sa fac cu piciorusele ramase de la 1 kg de ciuperci care au sfarsit in ciulama :))
Este o budinca foarte gustoasa, multumim Ella