Budinca cu ciuperci

Budinca cu ciuperci
Ingrediente:

400 gr ciuperci proaspete, 40 ml ulei , 2 cepe, 3 felii de paine, 100 gr cascaval, 4 oua,  sare si piper dupa gust, 1 legatura de marar proaspat.

Timp preparare

40 minute

4.9/5 - (27 votes)

Budinca cu ciuperci, un aperitiv delicios si hranitor. Reteta Budinca cu ciuperci este simpla si rapida.

Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei,  timp de 2-3 minute.

Adaugam ciupercile taiate felii, amestecam si continuam calirea inca 5 minute.

Albusurile se bat spuma.

Intr-un bol  adaugam galbenusurile, ceapa si ciupercile calite, feliile de paine taiate cubulete, 50 gr cascaval ras , mararul tocat marunt, sare si piper dupa gust.

Se adauga albusurile si amestecam usor pana se incorporeaza.

Turnam compozitia intr-o tava tapetata  cu hartie de copt ( 20×20 cm).

Presaram  cascavalul  ras (50 gr) si  introducem  budinca la cuptor, temperatura  180-200°C/ 30 minute.

Se serveste calda sau rece,  cu salata de rosii proaspete.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

2 thoughts on “Budinca cu ciuperci”

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *