Briose cu ciocolata

4.9/5 - (52 votes)

Ingrediente

120 gr unt , 90 gr zahar pudra, 3 oua, 2 plicuri zahar vanilat, 1 praf de sare, 1/2 plic  praf de copt, 180 gr faina, 30 gr cacao, esenta de rom.
Umplutura :patratele de  ciocolata
Decor: ciocolata si ornament.




Mod de preparare

Untul se mixeaza cu zaharul pudra  pana obtinem o compozite omogena.

Adaugam, pe rand,  ouale intregi   si mixam continuu.

Adaugam praful de sare, vanilia,  faina amestecata cu praf  de copt si cacao.

Amestecam  pana obtinem o compozitie omogena.

Intr-o tava cu forme de briose punem chese,  iar in fiecare chesa turnam  compozitia cu ajutorul unui pos cu dui.

Adaugam  1 patratel  de ciocolata in fiecare briosa si apasam usor.

Coacem briosele la 180C/ 20 minute.

Dupa coacere, briosele se pun la racit.

Le glazuram cu ciocolata si  le decoram cu bobonele.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.