Pastrav la tigaie

Pastrav la tigaie
5/5 - (5 votes)

Ingrediente

3 pastravi eviscerati , 30 gr faina, 1 lamaie, 1/2 lamaie-felii, sare,  30 gr unt, 1 legatura de  patrunjel proaspat , ulei pentru prajit.




Mod de preparare

  1. Pastravii se curata, se spala, se scurg si se sterg cu servet.
  2. Se presara cu sare,   apoi  se trec prin faina.
  3. Intr-o tigaie se incinge uleiul , se adauga pastravii si se prajesc pana se rumenesc pe ambele parti.
  4. Se scot pe un platou, se decoreaza cu salata verde  si felii de lamaie.
  5. Intr-o tigaie  se topeste untul, se adauga sucul de la 1 lamaie si patrunjelul tocat marunt.
  6. Se lasa sa dea fiarba 1 minut si se  toarna peste pastravii prajiti.
Sa aveti pofta!



Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.