Pastrav la tigaie

Pastrav la tigaie
Ingrediente:

3 pastravi eviscerati , 30 gr faina, 1 lamaie, 1/2 lamaie-felii, sare,  30 gr unt, 1 legatura de  patrunjel proaspat , ulei pentru prajit.

5/5 - (21 votes)

Pastrav la tigaie, un preparat delicios si hranitor. Servit cu sos de lamaie si unt, pastravul la tigaie este de o bunatate maxima.

Pastravii se trec prin apa rece, se scurg si se tamponeaza cu un servet.

Ii presaram cu sare, piper si  se trec prin faina.

Intr-o tigaie se incinge uleiul , se adauga pastravii si se prajesc  pe ambele parti.

Se scot pe un platou, se decoreaza cu salata verde  si felii de lamaie.

Se topeste untul intr-o tigaie, se adauga sucul de la 1 lamaie si patrunjelul tocat marunt.

Se lasa sa dea fiarba 10 secunde  si se  toarna peste pastravi.

Sa aveti pofta!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *