Peste in sos de rosii

Peste in sos de rosii
Ingrediente:

4 buc file peste, pulpa de la 6 rosii , 50 ml ulei, 5  catei usturoi, 1 ceapa, piper si sare dupa gust, 1 foaie de dafin.

Timp preparare

30 minute

Nr. portii

4

5/5 - (33 votes)

Peste in sos de rosii , un preparat foarte gustos , ideal pentru masa de pranz. Reteta Peste in sos de rosii este simpla si rapida.

Taiem ceapa si o calim pentru 3 minute.

Adaugam  pulpa de rosii si continuam fierberea,  la foc mic,  pentru 10 minute.

Portionam fileurile de peste si le  introducem in sos.

Adaugam  foaia de dafin, sare si piper dupa gust.

Lasam sa  fiarba la foc mic , acoperit,  pentru maxim 10 minute.

Adaugam usturoiul zdrobit si inchidem focul.

Se serveste cu lamaie.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *