Sos pentru peste

Sos pentru peste
Ingrediente:

500 gr rosii in bulion , 50 ml ulei,  1 ceapa, 1 lingurita zahar, 5 catei usturoi, 1 lingurita de sare, 1/2 lingurita de  piper, maghiran si cimbru uscat dupa gust.

Timp preparare

15 minute

Nr. portii

1 bol

5/5 - (9 votes)

Sos pentru peste sau paste, reteta delicioasa si rapida. Un plus de savoare pentru preparate culinare.

Maruntim ceapa si usturoiul, le calim 5 minute si amestecam periodic.

Adaugam rosiile taiate marunt , bulionul,  50 ml apa fierbinte, sare si piper dupa gust.

Fierbem compozitia pentru 10 minute la foc mic.

La final, adaugam cimbrul si maghiranul.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *