17 februarie 2013

Gasca cu varza

Ingrediente Gasca cu varza 2 pulpe de gasca, 1 varza potrivita, 2 linguri  untura, 1 ceapa mare, 1 lingura boia de ardei dulce, 1 lingura pasta de tomate, piper si […]
16 februarie 2013

Compot rapid de mere

Ingrediente Compot rapid de mere 2 mere, 4  linguri de zahar, 500 ml apa, 1 steluta anason , 1/2 plic zahar vanilat. Preparare Merele se spala, se indeparteaza mijlocul lemnos […]
13 februarie 2013

Oua umplute cu somon

Ingrediente Oua umplute cu somon 150 gr somon, 30 ml ulei pentru prajit , 6 oua , cateva picaturi zeama de lamaie, 30 gr unt, sare si piper dupa gust. […]
11 februarie 2013

Peste la tigaie

Ingrediente – Peste la tigaie 3  fileuri de pangasius, 4-5 catei de usturoi, 50 ml ulei, sare si piper dupa gust, zeama de la 1 lamaie. Mod de preparare –Peste […]
10 februarie 2013

Fursecuri cu alune

Ingrediente – Fursecuri cu alune 250 g unt, 100 g zahar pudra , 1 ou, 50 gr smantana, 1 pliculet  zahar vanilat, 400 gr faina, 100 gr marmelada de capsuni, […]
5 februarie 2013

Ficatei de pui in sos de rosii

Ingrediente – Ficatei de pui in sos de rosii 500 gr ficatei de pui, 60 ml ulei, 200 ml lapte, 20 ml vin alb sec,  1 ceapa, 100 ml bulion, […]
4 februarie 2013

Supa de vita cu fidea

Ingrediente – Supa de vita cu fidea 1 rasol  sau oase cu carne cca 1 kg,  1 ceapa, 1 morcov ,1 pastarnac, 1/2 telina radacina, 3 rondele de fidea, 1 […]
2 februarie 2013

Pere fierte in vin

Ingrediente  – Pere fierte in vin 3 pere, 500 ml vin rosu demidulce  (de casa), 4 linguri de zahar, 1 /2 lingurita scortisoara, 2 stelute ananson, 2 cuisoare,  1 lingura […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress