Pasta de macrou afumat

Pasta de macrou afumat
Ingrediente:

1 file macrou afumat ( 120-150 gr), 150 gr branza topita cu smantana, piper si sare, 1/2 ceapa rosie, 1 lingura zeama de lamaie, 1/2 legatura marar.

Timp preparare

10 minute

Nr. portii

1

5/5 - (9 votes)

Pasta de macrou afumat pentru aperitive delicioase. Reteta Pasta de macrou afumat este simpla, se prepara usor si iti garanteaza obtinerea unui preparat foarte gustor.

Curatam fileul de piele, oase si il taiem marunt.

Taiem marunt ceapa si mararul.

Punem intr-un bol: macroul afumat, ceapa rosie, branza topita, zeama de lamaie, sare si piper dupa gust, mararul.

Amestecam cu furculita pana obtinem o compozitie omogena.

Pasta obtinuta se pune intr-un bol si se transfera la rece.

Se serveste cu paine prajita sau intra in componenta aperitivelor, mai ales a oualor umplute.

Pofta Buna!

Vezi si alte retete de APERITIVE

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *