Muschiulet de porc umplut cu oltenesti

Ingrediente:

1 muschiulet de porc -cca 400 gr, 3 carnati oltenesti,  sare si  piper dupa gust , 1 lingurita boia de ardei dulce, 3 linguri de ulei.

Timp preparare

40 minute

Nr. portii

4

5/5 - (10 votes)

Muschiulet de porc umplut cu oltenesti, un preparat foarte gustos si apreciat. Reteta Muschiulet de porc umplut cu oltenesti  este ideala pentru masa de pranz.

Cu ajutorul unui cutit bine ascutit taiem cu grija portiuni din interiorul muschiuletului.

Introducem usor carnatii,  unul cate unul.

Ruloul format se  unge cu amestecul format din : ulei, sare, piper si boia .

Se leaga cu ata  alimentara si se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 C / pentru 25-30 minute.

Muschiuletul se scoate din tava,  pe un blat , se indeparteaza ata si se portioneaza.

Se serveste imediat, alaturi de salata verde si rosii.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *