Mancare de spanac

Mancare de spanac
Ingrediente:

500 gr spanac , 1 ceapa, 30 ml ulei, 50 ml bulion de rosii, 3 rosii potrivite, 5 catei de usturoi, sare si piper dupa gust.

4.5/5 - (13 votes)

Mancare de spanac, o reteta simpla, rapida si nelipsita in zilele de post. Gustoasa si hranitoare, mancarea de spanac este peferata de intreaga familie.

Spanacul se curata , se spala in mai multe ape si se pune la fiert 5 minute,  in apa clocotita cu sare.

Dupa fierbere , transferam spanacul intr-o cratita cu apa rece,  pentru 5 minute.

Se pune la scurs intr-o sita, se scoate pe un blat  si se taie marunt.

Ceapa se caleste, cand  devine aurie adaugam bulionul , usturoiul tocat si se lasa pe foc cca 3-4 minute.

Adaugam 100 ml apa fierbinte,  spanacul , rosiile taiate cubulete (decojite), sare si piper dupa gust.

Se lasa sa fiarba cca 5-7 minute,  la foc potrivit.

Se serveste cald.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *