Mancare de spanac

Mancare de spanac
3.6/5 - (5 votes)

Ingrediente Mancare de spanac  / 2 portii.

500 gr spanac , 1 ceapa, 30 ml ulei, 50 ml bulion de rosii, 3 rosii potrivite, 5 catei de usturoi, sare si piper dupa gust.



Preparare 

  1. Spanacul se curata , se spala in mai multe ape si se pune la fiert 5 minute in apa clocotita cu sare.
  2. Dupa fierbere , transferam spanacul intr-o cratita cu apa rece pentru 5 minute.
  3. Se pune la scurs intr-o sita, se scoate pe un blat  si se taie marunt.
  4. Ceapa se caleste, cand  devine aurie se adauga bulionul , usturoiul tocat si se lasa pe foc cca 3-4 minute.
  5. Se adauga 100 ml apa fierbinte,  spanacul , rosiile taiate cubulete (fara pielita si seminte), sare si piper dupa gust.
  6. Se lasa sa fiarba cca 5-7 min la foc potrivit.

Se serveste cald.

Pofta Buna!



Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.