Mancare de spanac

Mancare de spanac
Ingrediente:

500 gr spanac , 1 ceapa, 30 ml ulei, 50 ml bulion de rosii, 3 rosii potrivite, 5 catei de usturoi, sare si piper dupa gust.

4.5/5 - (13 votes)

Mancare de spanac, o reteta simpla, rapida si nelipsita in zilele de post. Gustoasa si hranitoare, mancarea de spanac este peferata de intreaga familie.

Spanacul se curata , se spala in mai multe ape si se pune la fiert 5 minute,  in apa clocotita cu sare.

Dupa fierbere , transferam spanacul intr-o cratita cu apa rece,  pentru 5 minute.

Se pune la scurs intr-o sita, se scoate pe un blat  si se taie marunt.

Ceapa se caleste, cand  devine aurie adaugam bulionul , usturoiul tocat si se lasa pe foc cca 3-4 minute.

Adaugam 100 ml apa fierbinte,  spanacul , rosiile taiate cubulete (decojite), sare si piper dupa gust.

Se lasa sa fiarba cca 5-7 minute,  la foc potrivit.

Se serveste cald.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *