Mancare de spanac cu usturoi

Mancare de spanac cu usturoi
Ingrediente:

1 kg spanac, 1 ceapa, 1 ceascuta mica de  sos de rosii cu ardei , 4 catei usturoi, 1 lingura ulei, sare  si piper, dupa gust.

Timp preparare

25 minute

Nr. portii

5

5/5 - (30 votes)

Mancare de spanac cu usturoi, o reteta simpla si foarte gustoasa. Reteta Mancare de spanac cu usturoi se prepara usor si completeaza perfect meniul unei zile de post.

Spanacul   se spala si se fierbe in apa cu sare 5 minute. Se pune in apa rece pentru 5 minute si apoi se pune la scurs.

Incingem  uleiul intr-o cratita si calim ceapa pana devine sticloasa.

Adaugam  sosul  de rosii cu ardei , amestecam,  iar dupa 1 minut  adaugam si spanacul maruntit.

Dupa  10 minute adaugam  usturoiul pisat , sare si piper dupa gust.

Se serveste cald cu mamaliguta.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *