Fursecuri cu marmelada

Fursecuri cu marmelada
Ingrediente:

200 gr unt, 3 galbenusuri, 200 gr zahar pudra , 1 praf de copt, un praf sare, 10 gr zahar vanilat,  250 gr faina.
Umplutura -  400 gr marmelada.
Decor - nuca de cocos, zahar pudra.

Timp preparare

1 ora

Nr. portii

1 platou

5/5 - (70 votes)

Fursecuri cu marmelada, un desert nelipsit de la mesele festive. Reteta Fursecuri cu marmelada se prepara usor si cu ingrediente la indemana.

Untul se spumeaza cu zaharul farin pana devine o crema densa.
Adaugam coaja rasa de lamaie ,  zaharul vanilat si continuam mixarea.
Adaugam treptat galbenusurile si continuam mixarea 1 minut.
Adaugam  faina si se amesteca usor , pana se incorporeaza intreaga cantitate.
Compozitia obtinuta se toarna cu posul cu sprit (varf stelat ), pe tava tapetata cu hartie de copt,   in forma de stea.
Se coc la foc mediu , 180-220 C,  pana capata la baza o culoare aurie.
Dupa racire, fursecurile se umplu cu marmelada.
Se trec cu marginea prin nuca de cocos si le pudram cu zahar.
Sa aveti pofta!

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *