Drob cu ciuperci, un preparat gustos si hranitor. O alternativa de drob fara carne, care se prepara usor, cu ingrediente la indemana si cu un cost redus. Alaturi de cruditati, drobul cu ciuperci incanta prin bunatate.
Spalam ciupercile, le zvantam si le maruntim.
Punem uleiul intr-o cratita, la incins, si adaugam ciupercile. Le calim 10 minute, la foc potrivit.
Adaugam ceapa alba maruntita si continuam calirea pentru 5 minute.
Adaugam ceapa verde si usturoiul, maruntite.
Lasam compozitia sa se racoreasca cateva minute.
Adaugam ouale, sare, piper dupa gust.
Amestecam si adaugam faina cu cascavalul razuit.
Amestecam compozitia si o transferam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Nivelam suprafata si presaram susanul.
Punem tava in cuptorul preincalzit la 180C, pentru 35 de minute.
Lasam drobul sa se raceasca in tava si apoi se scoate cu grija.
Se pune pe un platou si se portioneaza in felii potrivite.
Pofta buna!
Descopera si alte retete din colectia Retete de Pasti!