Crochete de cascaval, un aperitiv foarte gustos si apreciat la mesele festive. Reteta Crochete de cascaval este simpla, rapida si se prepara cu ingrediente la indemana. Testati reteta !
Razuim cascavalul, telemeaua si le adaugam intr-un bol.
Adaugam: oul , faina, praful de copt, piperul si cimbrul uscat.
Amestecam pana obtinem o compozitie omogena.
Din compozitia formata modelam bile, de marimea unei nuci, cca 10 gr /bucata.
Incingem uleiul intr-o tigaie si prajim crochetele, pe rand, cca 3 minute.
In timpul prajirii le amestecam usor, pentru a se rumeni uniform.
Scoatem crochetele, cu o spumiera, pe un platou tapetat cu prosop de hartie.
Dupa indepartarea grasimii, transferam crochetele pe un platou de servire.
Se servesc calde sau reci, alaturi de cruditati.
Pofta Buna!