Ciorba de pui cu orez

Ciorba de pui cu orez
Ingrediente:

1 kg  carne de pui (tacamuri ), 1 morcov, 1 pastranac, 1 telina mica, 1 ardei gogosar rosu, 1 ceapa, 1 legatura de patrunjel , 150 gr orez fiert, sare si piper dupa gust.

Timp preparare

1 ora

Nr. portii

6

5/5 - (2 votes)

Ciorba de pui cu orez, o bunatate pentru masa de pranz.  Reteta Ciorba de pui cu orez este ideala pentru gospodinele incepatoare, se prepara usor si cu ingrediente la indemana.

Legumele se spala si se curata. Taiem cubulete : morcovii, telina, ardeiul si ceapa.

Carnea se spala, se portioneaza si se pune la fiert in 3 l apa cu sare. In timpul fierberii se spumeaza .

Cand carnea s-a fiert pe jumatate, adaugam legumele si  lasam ciorba sa fiarba  acoperita , la foc mic.

Cu 5  minute  inainte de a inchide focul , adaugam   orezul fiert.

La final,  in ciorba adaugam  patrunjel maruntit ,  sare si piper dupa gust.

Pofta buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *