Ciorba de legume cu carne

Ingrediente:

1 kg carne de porc cu os , 4 cartofi, 1 telina mica, 1 pastranac, 1/2 conopida mica, 1 morcov, 1 ceapa, 1 ardei, 4 rosii proaspete si fara pielite , 1 legatura de patrunjel proaspat, sare dupa gust.

Timp preparare

1 ora.

Nr. portii

5

5/5 - (7 votes)

Ciorba de legume cu carne este perfecta pentru masa de pranz. Reteta Ciorba de legume cu carne este simpla si se prepara usor.

Conopida desfacuta in buchetele se tine in apa rece cu sare,  pentru 1 ora.

Carnea de porc se portioneaza si se pune intr-o oala cu 3 l apa rece.

Cand apa a inceput sa fiarba  si apare spuma, acesta  se indeparteaza cu ajutorul unei spumiere .

Cand carnea este aproape fiarta, adaugam  legumele taiate cubulete ( ceapa, morcov, telina, pastranac, ardei  ) , conopida  si se continua fierberea.

Rosiile se introduc in ciorba impreuna cu cartofii taiati cubulete .

Cand ciorba este gata,  se scoate carnea , se indeparteaza oasele, se taie cuburi si se adauga in ciorba.

Se adauga patrunjelul taiat  marunt si sare dupa gust.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *