Chec cu miere , nuca si cacao, un desert pufos si aromat. Reteta Chec cu miere , nuca si cacao este simpla si rapida.
Cacaua se amesteca cu 2 linguri apa.
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.
Adaugam zaharul si mixam pana se dizolva complet.
Intr-un bol se mixeaza: mierea, coaja rasa de lamaie, uleiul si zaharul vanilat.
Faina se amesteca cu praful de copt.
Amestecam albusurile cu compozitia de miere si adaugam faina.
Amestecam usor si impartim compozitia 1/4 +3/4.
1/4 din compozitie se amesteca cu cacao.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, punem compozitie fara cacao , nuca macinata si compozitie de cacao.
Amestecam cu o furculita, din loc in loc.
Tava se introduce in cuptorul preincalzit la 180C/ 30 minute.
Se lasa sa se raceasca complet si apoi se portioneaza.
Pofta Buna!