Chec cu miere , nuca si cacao

Chec cu miere , nuca si cacao
Ingrediente:

6 albusuri , 80 gr zahar, 2 linguri de miere,  150 gr faina, 20 gr cacao, 40 gr nuca macinata,  40 ml ulei, 1 praf de copt, zahar vanilat, coaja rasa de la o lamaie,  1 praf de sare.

Timp preparare

45 minute

Nr. portii

1 chec

5/5 - (15 votes)

Chec cu miere , nuca si cacao, un desert pufos si aromat. Reteta Chec cu miere , nuca si cacao este simpla si rapida.

Cacaua se amesteca cu 2 linguri apa.

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.

Adaugam zaharul si mixam pana se dizolva complet.

Intr-un bol se mixeaza:  mierea, coaja rasa de lamaie, uleiul si zaharul vanilat.

Faina se amesteca cu praful de copt.

Amestecam albusurile cu compozitia de miere si  adaugam faina.

Amestecam usor si impartim compozitia 1/4 +3/4.

1/4 din  compozitie se amesteca cu cacao.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, punem  compozitie fara cacao , nuca macinata si compozitie de cacao.

Amestecam cu o furculita,   din loc in loc.

Tava se introduce in cuptorul preincalzit la 180C/ 30 minute.

Se lasa sa se raceasca complet si apoi se portioneaza.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *