Ceafa de porc cu ceapa si cartofi

Ingrediente:

3 bucati mari de ceafa , 6 cartofi medii, 6 cepe mici, sare si piper dupa gust, 5 linguri ulei, patrunjel verde.

Timp preparare

50 minute

Nr. portii

3

5/5 - (31 votes)

Presaram peste feliile de carne, pe ambele parti, cu sare si piper dupa gust.

Intr-un vas termorezistent adaugam uleiul , asezam  bucatile de ceafa si se intorc pentru a fi unse uniform.

Introducem vasul in cuptorul preincalzit la 200 C, pentru 30 minute.

Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem rondele.

Ii punem la fiert pentru 5 minute.

Se scoate friptura din vas , adaugam cartofii si ceapa taiata jumatati.

Introducem vasul la cuptor , pentru 15 minute.

Adaugam friptura peste  cartofi si mai lasam 5 minute.

Adaugam patrunjelul maruntit si servim  cu  ardei  in sos de rosii

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *