Cartofi noi in sos de rosii

Cartofi noi in sos de rosii

Ingrediente pentru 3 portii

1 kg cartofi noi  , 1 ceapa mare , 5 catei de usturoi, 50 ml ulei, 200 ml  sos de rosii cu ardei , sare si piper, patrunjel verde .




Mod de preparare

Cartofii se curata de coaja cu ajutorul unui burete abraziv, iar ceapa se taie marunt.

Intr-o cratita  se incinge uleiul, se adauga ceapa si se lasa sa se caleasca.

Cand ceapa devine sticloasa se adauga sosul de rosii cu ardei si amestecam.

Se lasa sa fierba  cca 5 minute si apoi adaugam cartofii.

Se fierbe  la foc mic pana cartofii se patrund usor,  iar la final se adauga usturoiul pisat, sare si piper dupa gust.

Pofta Buna!




Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.