Aripioare de pui la tigaie

Aripioare de pui la tigaie
Ingrediente:

600 gr aripioare de pui, 60 ml ulei, sare si piper dupa gust.

Timp preparare

50 de minute.

Nr. portii

3

4.9/5 - (7 votes)

Aripioare de pui la tigaie, o reteta rapida si foarte gustoasa. Reteta Aripioare de pui la tigaie este simpla si nelipsita din meniul pentru pranz.

Aripioarele de pui se trec prin flacara, se spala si se tamponeaza  cu un servet absorbant .

Le presaram cu sare si piper, acoperim vasul si le lasam deoparte  pentru 30 de minute.

Punem uleiul la incins intr-o tigaie,  adaugam aripioarele si le prajim  pe ambele parti, pana devin rumene.

Cand sunt gata, aripioarele  se servesc alaturi de mamaliguta cu mujdei si patrunjel verde taiat marunt.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *