Ciuperci umplute la cuptor

Ciuperci umplute la cuptor
5/5 - (18 votes)

Ingrediente Ciuperci umplute la cuptor 

10  ciuperci potrivite, 1 ceapa, 30 ml ulei, 1 ardei gogosar in  otet , 1  lingurita drojdie inactiva, 3 fire de patrunjel proaspat, sare si piper dupa gust.




Preparare 

Spalam ciupercile , indepartam coditele si le ungem cu ulei.

Se pun pe un gratar  si le introducem in cuptorul preincalzit la 180 C.

Dupa 5 minute le schimbam pozitia (le intoarcem ) si introducem din nou la cuptor pentru 5 minute.

Intr-o tigaie punem uleiul la incins , adaugam ceapa taiata marunt si o lasam  sa se caleasca.

Adaugam  coditele de la ciuperci (taiate cubulete ) si amestecam. Lasam pe foc , amestecand periodic , timp de 5 minute.

Ciuperci umplute la cuptorSe adauga ardeiul gogosar din otet taiat cubulete, patrunjelul tocat marunt , drojdia inactiva, sare si piper dupa gust.

Drojdia are rol de a lega compozitia.

Se umplu ciupercile , se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se introduc la cuptor,  15 minute la 180 C.

Ciuperci umplute la cuptorSe servesc calde sau reci.

Ciuperci umplute la cuptorPofta Buna!




Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.