Tocana taraneasca

Tocana taraneasca
Ingrediente:

1 kg carne de porc , 80 ml ulei,  3  buc ceapa, 1 capatana de usturoi,  1 morcov, 1 ardei gogosar, 150 ml bulion, 1 lingurita boia de ardei dulce, piper si sare dupa gust, 1 legatura marar.

Timp preparare

50 minute

Nr. portii

5

4.9/5 - (31 votes)

Tocana taraneasca pentru un pranz delicios. Reteta Tocana taraneasca este simpla si nelipsita din meniul pentru pranz.

Taiem ceapa fideluta,   morcovul in  rondele si ardeiul in cubulete.

Taiem pe jumatate cateii de usturoi.

Carnea se taie bucati potrivite si se prajeste pana capata o culoare usor aurie.

Peste carne adaugam  ceapa, usturoiul si  morcovul.

Amestecam si adaugam  100 ml apa fierbinte.

Fierbem la foc mic pentru 10 minute.

Adaugam ardeiul , bulionul , sare si piper dupa gust.

Adaugam 100 ml apa  si  continuam fierberea  pana carnea se patrunde usor cu furculita.

Cand tocana este gata,  adaugam  boia de ardei dulce  si  mararul maruntit.

Tocana taraneasca  se serveste cu mamaliguta.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *