Strudel cu dovleac

Ingrediente:

500 gr foietaj crud.
Umplutura: 300 gr dovleac ras, 50 gr gris, 100 gr zahar, 30 gr unt, 10 gr zahar vanilat.
Decor: zahar pudra

4.8/5 - (27 votes)

Calim dovleacul cu zahar si unt.
Amestecam continuu  pana ce dovleacul incepe sa fiarba. Se lasa sa fiarba cca 3-5 minute si  apoi adaugam grisul.
Se adauga vanilia, amesteca si lasam sa se raceasca.
Se tapeteaza o tava cu hartie de copt.
Foietajul crud se intinde cu o merdenea pe un blat pudrat cu faina , se adauga umplutura si rulam  strans.
Se portioneaza  in bucati de 20 cm .
Se aseaza  unul langa altul  si introducem tava in cuptorul preincalzit la 200C.
Se coc pentru 25 minute.
Se servesc calde sau reci, pudrate cu zahar farin.
Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *