Rosii umplute cu carne, un preparat delicios pentru masa de pranz. Reteta Rosii umplute cu carne este usoara si rezultatul delicios.
Spalam rosiile , iar la fiecare taiem un capac si scoatem miezul cu seminte.
Intr-o tigaie se incinge uleiul (25 ml ) si calim ceapa (razuita).
Adaugam carnea si o lasam sa se prajeasca cca 10 minute.
Se inchide focul si se adauga morcovul fiert taiat cubulete.
Se adauga sare, piper ( dupa gust), cimbru maruntit, oul si amestecam pana obtinem o compozite omogena.
Umplem rosiile cu compozitia formata si le punem intr-un vas termorezistent.
Intr-o tigaie se incinge restul de ulei si calim ardeiul (taiat cubulete) cu capacele de la rosii (taiate marunt).
Adaugam compozitia in vasul cu rosii umplute, 200 ml apa calda si sare dupa gust.
Punem vasul la cuptor pentru 25 minute/ 180 C.
Rosiile umplute cu carne se servesc cu marar maruntit si smantana.
Pofta buna!