Rosii umplute cu carne

Rosii umplute cu carne
Ingrediente:

8  rosii potrivite, 250 gr carne tocata, 1 morcov fiert, 1 ceapa, 1 ardei gogosar verde, 1 ou, sare si piper dupa gust, 50 ml  ulei, 1/2 legatura de marar , 3 fire cimbru proaspat.

Timp preparare

50 minute

Nr. portii

4

5/5 - (9 votes)

Rosii umplute cu carne, un preparat delicios pentru masa de pranz. Reteta Rosii umplute cu carne este usoara si rezultatul delicios.

Spalam rosiile , iar la fiecare  taiem  un capac si scoatem  miezul cu seminte.

Intr-o tigaie se incinge   uleiul (25 ml ) si  calim  ceapa (razuita).

Adaugam carnea si o lasam sa se prajeasca cca 10 minute.

rosii umplute cu carne3

Se inchide focul  si se adauga morcovul fiert taiat cubulete.

Se adauga sare, piper ( dupa gust), cimbru maruntit, oul si amestecam pana  obtinem o compozite omogena.

Umplem rosiile cu compozitia formata si le punem intr-un vas termorezistent.

Intr-o tigaie se incinge restul de ulei si calim  ardeiul (taiat cubulete)   cu capacele de la  rosii (taiate marunt).

rosii umplute cu carne2

Adaugam compozitia in  vasul cu rosii  umplute,  200 ml apa calda si sare dupa gust.

Rosii umplute cu carnePunem vasul la cuptor pentru 25 minute/ 180 C.

Rosiile umplute cu carne se  servesc cu marar maruntit si smantana.

Pofta buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *