Rulada cu spanac

Rulada cu spanac
Ingrediente:

450 gr spanac congelat, 150 ml lapte, 200 gr cascaval, 100 gr crema de branza cu smantana, sare, piper, 2 oua, 9-10 felii de sunculita taranesca.

Timp preparare

40 minute

Nr. portii

1 rulada

5/5 - (15 votes)

Rulada cu spanac este un aperitiv delicios, nelipsit de la mesele festive. Reteta de Rulada cu spanac este simpla , se prepara usor si ideala pentru platourile aperitiv.

Preparare Rulada cu spanac
Spanacul congelat se pune intr-o sita si se lasa la dezghetat. Se preseaza usor pentru eliminarea apei.
Laptele se pune la fiert , iar la primul clocot adaugam spanacul si continuam fierberea pentru 10 minute (foc mic).
Dupa fierbere, spanacul  se pune intr-o sita si se lasa sa se racesca complet.
Spanacul scurs se pune intr-un bol, adaugam sare, piper si ouale.

Amestecam si intindem  compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Rulada cu spanacPresaram cascavalul ras si introducem tava in cuptorul incalzit la 180C.

Rulada cu spanac

Se lasa in cuptor pana ce cascavalul se topeste.

Rulada cu spanacSe lasa sa se racesca , se unge toata suprafata cu crema de branza  si apoi adaugam feliile de sunculita.

Rulada cu spanacSe ruleaza cu ajutorul hartiei de copt si apoi se imbraca in folie alimentara.

Se introduce la rece pentru minim 4 ore.

Se taie felii si se pune pe  platou.  Pofta Buna!

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *