Pulpe de pui cu ceapa , lapte si cartofi

Ingrediente:

2 bucati pulpe de pui cu spate
2 bucati ceapa
200 ml lapte
3 linguri ulei
15 bucati cartofi mici
dupa gust sare si piper
1/2 legatura patrunjel

Timp preparare

50 minute.

Nr. portii

4

4.9/5 - (89 votes)

Pulpe de pui cu ceapa , lapte si cartofi, o reteta rapida pentru masa de pranz. Carne frageda si cartofi pufosi, un adevarat deliciu pentru pofticiosi.

Portionam pulpele de pui in bucati potrivite.
Curatam de coaja cartofii si apoi se pun intr-un bol cu apa.
Ceapa se curata si se da pe razatoare.
Punem uleiul la incins si calim ceapa cca 1 minut, amestecand periodic.
Adaugam carnea si amestecam. Acoperim tigaia si lasam pe foc cca 5 minute.
Intr-un vas termorezistent punem:  carnea cu sosul format , cartofii, laptele , sare si piper dupa gust.

Introducem in cuptorul preincalzit la 180 C pentru 30 minute.

Se serveste cu patrunjel proaspat maruntit si salata de cruditati.

Pofta Buna!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Distribuie reteta

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *