Piure de morcovi

Piure de morcovi
Ingrediente:

4 buc  morcovi, 2  buc cartofi, sare si piper dupa gust, 20 gr unt.

Timp preparare

50 minute

Nr. portii

4

4.6/5 - (28 votes)

Piure de morcovi delicios si fin, ideal pentru servirea preparatelor  din carne. Reteta este simpla si rapida.

Spalam cartofii, ii curatam de coaja si ii taiem cuburi.

Spalam morcovii, ii curatam si ii taiem rondele.

Se fierb in apa cu sare, iar dupa 20 minute adaugam cartofii.

Lasam legumele sa fiarba maxim 20 minute.

Scoatem legumele intr-un vas si le pasam intr-un blender.

Adaugam unt , sare si piper dupa gust, apoi mixam  pana obtinem o compozitie omogena.

Consistenta o obtinem dupa preferinta si  folosim supa formata prin fierberea legumelor.

Se pastreaza la cald pana in momentul servirii.

Pofta Buna!

Distribuie reteta

Utile in bucatarie

Vezi si alte retete delicioase

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *